Одличен Традиционален Блуз

Одличен Традиционален Блуз

Во продавницата
DEN 3.33
Стока:

Два ЦД-сета. Оваа колекција од 2017 година содржи традиционални блуз стандарди кои постигнаа високо ниво на признание поради широко изведување и снимање. Тие претставуваат некои од најпознатите и најтолкуваните блуз песни. Одликувајќи песни од; Калливи Води, Џон Ли Хукер, Б.Б. Кинг, Бо Дидли, Хаулин Волф, Малиот Волтер и други. Два ЦД-сета. Оваа колекција од 2017 година содржи традиционални блуз стандарди кои постигнаа високо ниво на признание поради широко изведување и снимање. Тие претставуваат некои од најпознатите и најтолкуваните блуз песни. Одликувајќи песни од; Калливи Води, Џон Ли Хукер, Б.Б. Кинг, Бо Дидли, Волкот Хаулин, Малиот Волтер и други.

Карактеристики на производот

Поврзани производи