Пофалба На Џереми-Жак Оберлин, Професор на Протестантската Академија Во Стразбур, Март

Пофалба На Џереми-Жак Оберлин, Професор на Протестантската Академија Во Стразбур, Март

Во продавницата
DEN 207.20
Стока:

Пофалба На Џереми-Жак Оберлин,.. професор На Протестантската Академија Во Стразбур.. изречена, 17 Март 1807 година.. Од Д. Е. Стоубер,..Датум на оригиналното издание : 1807 ова дело е дел од политиката за зачувување на наследството за дела од француската литература формирана со БНФ. Хачет ЛИВЕР и БНФ на тој начин нудат каталог на недостапни наслови, БНФ ги дигитализираше овие дела и хачет ЛИВЕР ги печати на барање. Некои од овие дела ги одразуваат струите на мислата карактеристични за нивното време, но кои денес би се сметале за осудливи. Тие сепак припаѓаат на историјата на идеите Во Франција и најверојатно ќе бидат од научен или историски интерес. Значењето на нашиот уреднички пристап на тој начин се состои во дозволување пристап до овие дела без сепак да ја одобриме на кој било начин содржината. За повеќе информации, одете на www.hachettebnf.fr Пофалба На Џереми-Жак Оберлин, Професор на Протестантската Академија Во Стразбур, 17 Март 1807 година (Мек).

Карактеристики на производот

Поврзани производи