Проток Формирана Алуминиум РАБ TWKMA 18X8. М-ГНМТЛ , 1885КМА385100Г72А

Проток Формирана Алуминиум РАБ TWKMA 18X8. М-ГНМТЛ , 1885КМА385100Г72А

Во продавницата
DEN 2560.00
Стока:

Во самото јадро, ова сме ние.Tsw Алуминиумски Тркала дизајни и инженери неверојатен спектар на скалести резервни сопствени тркала за да одговараат на вашето возило. Тоа е нашето чувство за погрешно и правилно. Повеќето од нашите сопствени тркала ги земаат своите имиња од големите тркачки места во светот.

Карактеристики на производот

Поврзани производи