Loopsun Прстени NFC Мобилен Телефон Паметен Прстен Нерѓосувачки Челик Прстен Безжична Радиофреквенција Комуникација Водоотпорност Накит Годишнина Роденденски Подар?

Loopsun Прстени NFC Мобилен Телефон Паметен Прстен Нерѓосувачки Челик Прстен Безжична Радиофреквенција Комуникација Водоотпорност

Во продавницата
DEN 159.84
Стока:

Ние обезбедуваме 30 дена без причина услуга за враќање на овој производ. Прстенот има вграден НФЦ чип. Обично прекинувачот NFC НА мобилниот телефон е во системското поставување на мобилниот телефон.(2) Ако мобилниот телефон има функција NFC, вклучете го прекинувачот NFC, пребарајте го пазарот на апликативен софтвер за софтверот ЗА функција NFC, преземете ја инсталацијата, според горенаведеното навремено работење. Упатство за употреба : (1) прво проверете дали мобилниот телефон има ФУНКЦИЈА NFC. Потоа, според апликацијата за мобилен телефон, поставка за работа на функцијата, совпаѓање, воспоставете апликација за брза функција.

Карактеристики на производот

Поврзани производи