Безбедност на базенот на базенот Waterwarden се вклопува во базен со правоаголник од 20 '40, централен панел за одвод, 20-годишна гаранција

Безбедност на базенот на базенот Waterwarden се вклопува во базен со правоаголник од 20 '40, централен панел за одвод, 20-годишна

Во продавницата
DEN 2656.32
Стока:

Покривот за безбедност на базенот во рамките на правоаголникот на водата, се произведува во придржување кон строги стандарди за квалитет. Се одликува со врвна, комплетна мрежна мрежа со 2-тина лента во текот на капакот, за неспоредлива сила. Цврстиот материјал се прикажува лисја, гранчиња, па дури и нечистотија и тиња. Централната панел за одвод на мрежа дозволува водата да се пробива во базенот, така што не е потребно пумпање вода од капакот. Покривот за безбедност на базенот во рамките на правоаголникот на водата, се произведува во придржување кон строги стандарди за квалитет. Се одликува со врвна, комплетна мрежна мрежа со 2-тина лента во текот на капакот, за неспоредлива сила. Цврстиот материјал се прикажува лисја, гранчиња, па дури и нечистотија и тиња. Централната панел за одвод на мрежа дозволува водата да се пробива во базенот, така што не е потребно пумпање вода од капакот.

Карактеристики на производот

Поврзани производи