Зелени го додаваат дигестивниот здрав вкус на пилешко, 15. Оз торбичка на КТ. Меки џвакања

Зелени го додаваат дигестивниот здрав вкус на пилешко, 15. Оз торбичка на КТ. Меки џвакања

Во продавницата
DEN 575.20
Стока:

Од производителите на ветеринар препорачани заби на зеленило, доаѓаат додатоци за здравствено здравје на Гринс. Овие додатоци содржат биотичка мешавина на пробиотик, пребиотик и постбиотик за поддршка на здрав дигестивен систем и оптимален квалитет на столицата. Greenies Digestive Health додатоци со вистински пилешко за неодолив вкус и не содржи вештачки вкусови, конзерванси или бои*. Направени со квалитетни состојки од целиот свет, формулиран од тим на д -р нутриционисти за животни и го содржи Националниот печат за квалитет на Советот за додатоци на животни, знаете дека ги обезбедувате вашите најдобри додатоци за дигестивни здравствени додатоци на Doggy Priend што ќе ги сакаат. Поддржете го здравјето на вашето куче со додатоци за здравје на дигестивниот систем на зеленило. (*Количината на трага може да биде присутна како резултат на потенцијалниот вкрстена контакт за време на производството) Гринки Биотичката мешавина е формулирана со пребиотик, пробиотик и постбиотик, кој обезбедува три начини за поддршка на здравјето на цревата . содржи милиони живи и активни пробиотици погодни за секојдневно секојдневно Користете за да помогнете во поддршката на дигестивниот систем и да го поддржите оптималниот квалитет на столицата . Зелените додатоци за дигестивниот здравствен додаток се направени со вистински пилешко за неодолив вкус што вашето куче ќе сака без вештачки вкусови, бои или конзерванси*. (*Количината на трага може да биде присутна должна до потенцијален крос-контакт за време на производството). Овој производ е направен со квалитетни состојки од целиот свет . Овој производ е од производителите на ветеринар препорачани заби на зеленило, формулирани од тим на д -р. Нутриционисти за животни и го содржи Националниот печат на Советот за додатоци на животни . Еден 15,6 мл. торбичка со зеленило со вкус на пилешко додатоци дигестивно здравје возрасно, 80 ct. џвака.

Карактеристики на производот

Поврзани производи