Комплет за целосен вртежен момент на Вентура

Комплет за целосен вртежен момент на Вентура

Во продавницата
DEN 2.33
Стока:

Комплетот на клучот на вртежниот момент Вентура ги има вообичаените делови потребни за склопување на велосипед и прилагодување. Клучот може да се постави помеѓу 2-24 N-M и има реверзибилна лента. Комплетен клуч на вртежен момент Вентура : Висок квалитет. Точна скала од 2-24 n-m. Реверзибилна ретче (1/4 "). Хекс битови 3/4/5/6/8/10мм Ален клуч. T25 Torx.

Карактеристики на производот

Поврзани производи