Креирај Злобни Бои Здраво-Лајт Сина W404

Креирај Злобни Бои Здраво-Лајт Сина W404

Во продавницата
DEN 137.44
Стока:

Креатекс Злобни Бои Здраво-Лајт Сина W404вода-базирани, акрилни воздушни четки бои. Направено со издржлива смола погодна за надворешни апликации.Бисерните Бои најдобро се прскаат со врв на воздушна четка-големина од 0,5 мм на 25 – 35+ псифлуоресцентни Бои Најдобро се прскаат со врвови на воздушна четка-големини од 0,3 мм до 0,5 мм на 25 – 40+ псифлуоресцентни Бои НЕ Се Лесни И на крајот ќе исчезнат поради изложеност на директна светлина.Тенок со 4011 Редуктор за употреба со помали големини на врвови и пониски поставки на psi, измешајте со 4030 Балансирање Јасно За подобрена адхезија и издржливост на пластика и други тврди површини.Погледнете Ги Техничките Податоци На Креатекс Зли Бои За повеќе информации 1 Слика : W404 Злобна Hi-Lite Сина (Над 6001 Запечатувач Бела) 2 Слика : W404 Злобна Hi-Lite Сина (Над 6002 Запечатувач Темно) 3 Слика : W404 Злобна Hi-Lite Сина (Над 6013 Сребрена Заптивка) Креатекс Злобни Бои Hi-Lite Сина W404.

Карактеристики на производот

Поврзани производи