Nakamichi ShockWafe Ultra 9.2ch DTS: 1000W Soundbar System со двојни 10 Безжични сабвуфери и четири двонасочни задни звучници

Nakamichi ShockWafe Ultra 9.2ch DTS: 1000W Soundbar System со двојни 10 Безжични сабвуфери и четири двонасочни задни звучници

Во продавницата
DEN 3039.84
Стока:

Трансформирајте ја секоја обична просторија во најсовремена мулти-димензионална кинеска аудиториум за само неколку минути со системот за звук на звукот на Nakamichi Shock Wafe Ultra 9.2 DTS : X 45 ”. Подгответе се за ажурирање на квантна скок со 9 дискретни аудио канали, 1000 вати, двојни 10 ”безжични сабвуфери, четири Quad-U-Flex 3s (синхронизиран опкружувачки звук) Модуларни задни звучници, 2 звучници за предни опкружувачки ефекти, DTS : X следната генерација опкружена Технологија и врвен квад-јадрен процесор за опкружување. Експертите се согласуваат : двојните сабвуфери се задолжителни за крајните домашни театри, тие помагаат во испорака на истиот балансиран, бас за пумпање на адреналин што сте го искусиле во најдобрите кина. Два пара на задните звучници на Quad-U-Flex 3s се спојуваат за да создадат квалитетен звук на звук на кино со 360 степени, опкружувачки звучни ефекти, толку реални, за скоро да ги достигнете и да ги допрете. Уживајте во совпаѓање на напредната поврзаност со HDMI ARC, 4 K Ultra HD поминува низ, HDR, HDCP2.2, Bluetooth со APTX и далечински управувач со 52-клучни. · 9.2-канална опкружувачка звучна лента со DTS : X, Dolby Audio и Neural : X Upmixing Technology. · Дуетот : Сигнал со двојни 10 ”Безжични сабвуфери со бас до 30 Hz. · Квартет : Четири 3-ти (синхронизиран опкружувачки звук) со високи перформанси со високи задни опкружувачи. · 18 возачи на звучници (8 во звучна лента, 8 во задните опкружувања + 2 сабвуфери). · 45 ”Звучна лента со вградени ексклузивни твитерки за опкружувачки ефекти. · Далечински управувач со 52-клуч.

Карактеристики на производот

Поврзани производи