Орегон патки чадор докажан од ветер

Орегон патки чадор докажан од ветер

Во продавницата
DEN 0.33
Стока:

Генијалниот нов чадор со обратна отворена технологија! Во основа го свртевме традиционалниот чадор наопаку, и внатре надвор. Тоа прави водоотпорен конус кога е затворен - целата влажност останува внатре, а не на вашиот кат. NCAA Орегон патки подобро чадор за ветер од ветер.

Карактеристики на производот

Поврзани производи