Оригинална замена на ОЕ - нова пумпа за вода

Оригинална замена на ОЕ - нова пумпа за вода

Во продавницата
DEN 2.00
Стока:

Оригинална нова вода Pumpthe оригинална пумпа за вода е сосема нова замена за директна опција OEM која не содржи делови за повторно воспоставување на делови и ги гарантира истите перформанси и квалитет обезбедени од производителот на возилото. Оригиналната пумпа за вода е оригинален дел, во кутијата на производителот на автомобили, како продаден од страна на новиот дилер на автомобили.Прела и придобивки : Квалитет на ОЕС и директно вклопување апликација.100% НОВО без повторно воспоставени од производството на делови. Оригинална пумпа за вода.

Карактеристики на производот

Поврзани производи