Империјал скапоцен камен 10К розово злато смарагд исечен цитрин КТ два дијамант три камени ореол Сплит Шанк женски прстен

Империјал скапоцен камен 10К розово злато смарагд исечен цитрин КТ два дијамант три камени ореол Сплит Шанк женски прстен

Во продавницата
DEN 3.33
Стока:

Изработено во злато од роза од 10 килограми, овој прстен го прикажува триото смарагдно исечени скапоцени камења со цитрини, поставени во центарот на разделената облога. Рамка со тркалезни дијаманти го опишува триото на скапоцен камен што го завитка во искра. Акцентот на тркалезниот дијамант ја украсува поделената шанка на прстенот додавајќи искра. Завршено на светло полиран сјај, овој привлечен цитрин и дијамантски три-камен-хало прстен за жени е сигурно дека ќе биде вреден додаток што би сакала да го има во својата колекција. Оригинален смарагд-исечен цитрин, заситеност на жолта боја . издолжени скапоцени камења исечени во големина 10x6 mm и 8x4 mm, што го привлекува вниманието . цврста поставка за злато 10 K со природен дијамантски акцент од 1/5 CT TDW.

Карактеристики на производот

Поврзани производи