Канон еф ф 2. Тс-Е Леќа За Поместување На Навалување

Канон еф ф 2. Тс-Е Леќа За Поместување На Навалување

Во продавницата
DEN 11119.20
Стока:

Канон тс-е 45мм ф/2.8. Структура на објективот (елементи/групи) : - 0/9, фиксна фокусна должина : - 5 мм, најблиско растојание за фокусирање : -.4 м. боја на производот : - недостаток. Дијаметар : - 1 мм, големина на филтерот : - 2 мм, должина : - 0,1 мм .Зголемување : -.16оваа истилт и поместувачка леќа тс-е45мм 2,8 фокусна должина и максимална решетка : - 5 мм ф2.8лен изградба : - 0 елементи вогрупидијагонален агол на гледање : - 1?прилагодување на фокусот : - годишен фокус, систем за фокусирање на задниот дел најблиското растојание за фокусирање : -.4м1. 3фтфилтер големина : - 2мм нормална леќа со движења на навалување и поместување. Пловечкиот систем и задното фокусирање даваат остра и стабилна разграничување од 0,4 до бесконечност. Фокусната должина од 45 мм е идеална за добивање перспектива на природен изглед. Фокусна Должина И Максимална Решетка : 45мм 1 : 2.8. Прилагодување на фокусот : Рачен фокус, систем За фокусирање На Задниот дел. Најблиско Растојание За Фокусирање : 0,4 м / 1,3 стапки. Големина на филтерот : 72мм.Макс. Дијаметар x Должина, Тежина : 3.2 x 3.5 во. 1,4 килограми. /81,0 х 90,1 мм, 645гр.

Карактеристики на производот

Поврзани производи