Баба Мултитаск Капа - Беж Морнарица

Баба Мултитаск Капа - Беж Морнарица

Во продавницата
DEN 431.84
Стока:

Специјален подарок за вашата специјална баба, со 5 заменливи што правам сега закрпи : Бебе Седи, Возач, Шопинг, НА ДОЛЖНОСТ и НАДВОР ОД ДОЛЖНОСТ. Сад Патент Во Очекување. Баба Мултитаск Капа-Беж/Морнарица.

Карактеристики на производот

Поврзани производи