Cryptocurrency: Cryptocurrency: Лесно Како 1,2

Cryptocurrency: Cryptocurrency: Лесно Како 1,2

Во продавницата
DEN 244.00
Стока:

Криптовалутата полека ја освојува нашата нација. Огромното мнозинство слушнале за криптовалутите и многумина се заинтересирани за нивната употреба, но малкумина ги разбираат realmente.La лесна криптовалута како 1,2,3 е водич што ги разложува основите на criptomonedas.La еволуцијата на парите се оддалечува од физичките атрибути, но со практични упатства, дефиниции, совети и простор за правење белешки, читателите можат да продолжат да учествуваат во нивното учење за криптовалутите и нивните многубројни влијателни намени.Купувањето криптовалути безбедно вклучува основни чекори и разбирање како функционира размената на криптовалути ве подготвува за иднината. Н / А.

Карактеристики на производот

Поврзани производи