Engineуро Инженеринг Лизгачка Плоча за бета РС 2015-

Engineуро Инженеринг Лизгачка Плоча за бета РС 2015-

Во продавницата
DEN 3326.24
Стока:

Ако одите надвор од патот, потребна ви еidуро Инженерска Лизгачка Плоча за да го заштитите ранливиот стомак на вашиот велосипед. Со целосната заштита од обвивка на оваа лизгачка плоча направена од лесна и издржлива алуминиумска легура, нема да имате проблеми со патеките исполнети со пречки. Со намалување на телесната тежина, исечоци за одржување и вклопување прилагодено на вашата специфична машина, исто така нема да имате проблем да ја закачите плочата или да извршите рутинско одржување. Ги вклучува сите монтажа хардвер. Вклопувањето е прилагодено на вашата марка и модел на велосипед за прецизно вклопување. Ги штити вашите велосипеди ранливи долната страна. Завиткајте околу дизајнот со целосна покриеност. Лесна, силна алуминиумска легура позлата со робустен тиг заварување.

Карактеристики на производот

Поврзани производи