48 w 24 d 72 h челична комерцијална единица за комерцијална комерција

48 w 24 d 72 h челична комерцијална единица за комерцијална комерција

Во продавницата
DEN 1823.84
Стока:

Ова модуларно безумно, заниткувачкото полици има систем за две парчиња пост што ви овозможува да го креирате работниот центар што ви треба. Модуларен дизајн, челична рамка со тешки мерачи ги држи најтешките товари, но се собира брзо и лесно без ореви или завртки. Можете да изградите комплетна решетка за складирање на висина од 72 инчи (2) 3 метри. Гредите со двојна занишка полица само влегуваат на своето место на 1-1/2 внатре центри, не се потребни клипови. Комплетна единица со 5 полица вклучува полици на честички од 7/16 инчи. Бојата е сива. Тешката конструкција од 16 мерачи на челик обезбедува максимална тежина за носење на капацитет за носење на капацитет за носење на тежина лесно поставени во редови назад во грб или во комбинација за да одговара на достапен простор и/или канцелариски двојни греди што се заклучуваат во тешкиот агол за да формираат структурно безбедна единица.

Карактеристики на производот

Поврзани производи