Мислиш дека Си Обожавател?: Значи, Мислите дека Сте Обожавател На Индијанците од Кливленд? : Ѕвезди, Статистики, Записи и Спомени За Вистински Дихарди

Мислиш дека Си Обожавател?: Значи, Мислите дека Сте Обожавател На Индијанците од Кливленд? : Ѕвезди, Статистики, Записи и Спомени

Во продавницата
DEN 1.67
Стока:

Тестирајте го вашето знаење За историјата На Индијанците!. Мислиш дека Си Обожавател На Индијанците од Кливленд? тестови и проширува вашето знаење На Индијанците бејзбол. Наместо само да поставувате прашања и да давате одговори, оваа книга ќе ви ги даде деталите зад секоја приказна што ќе ги оживее играчите и менаџерите, игрите и годишните времиња. Оваа книга е поделена на повеќе делови, со постепено потешки прашања во секој нов дел. На патот, ќе дознаете повеќе за големите индијанци играчи и менаџери од минатото и сегашноста, Од Нап Лајои До Трис Спикер, Си Јанг, Боб Фелер, Лу Будро, Боб Лимон, Роки Колавито, Гејлорд Пери, Сенди Аломар Џуниор, Омар Визкел, Џим Том, Кори Клубер и многу повеќе. Многуте прашања на кои одговара оваа книга вклучуваат : кој беше единствениот индијански играч кој беше прогласен ЗА Мвп На Ол-Стар Натпреварот? Кој е единствениот стомна во историјата на тимот што освоил најмалку 30 натпревари во една сезона? Кој играч На Индијанците Од Кливленд го водеше тимот во домашни трки во текот на 1960-тите? Во 1987 Година, Индијанците имаа двајца стомни на својот персонал кои подоцна беа вградени во Куќата на Славните. Кои беа тие? Оваа книга го прави совршен подарок за секој обожавател на Племето! Мислиш дека Си Обожавател На Индијанците од Кливленд? тестови и проширува вашето знаење На Индијанците бејзбол. Наместо само да поставувате прашања и да давате одговори, оваа книга ќе ви ги даде деталите зад секоја приказна што ќе ги оживее играчите и менаџерите, игрите и годишните времиња. Оваа книга е поделена на повеќе делови, со постепено потешки прашања во секој нов дел. На патот, ќе дознаете повеќе за големите индијанци играчи и менаџери од минатото и сегашноста, Од Нап Лајои До Трис Спикер, Си Јанг, Боб Фелер, Лу Будро, Боб Лимон, Роки Колавито, Гејлорд Пери, Сенди Аломар Џуниор, Омар Визкел, Џим Том, Кори Клубер и многу повеќе. Многуте прашања на кои одговара оваа книга вклучуваат : кој беше единствениот индијански играч кој беше прогласен ЗА Мвп На Ол-Стар Натпреварот?. Кој е единствениот стомна во историјата на тимот што освоил најмалку 30 натпревари во една сезона?. Кој играч На Индијанците Од Кливленд го водеше тимот во домашни трки во текот на 1960-тите?. Во 1987 Година, Индијанците имаа двајца стомни на својот персонал кои подоцна беа вградени во Куќата на Славните. Кои беа тие?. Оваа книга го прави совршен подарок за секој обожавател на Племето!.

Карактеристики на производот

Поврзани производи