Студиото Ричфилд Студија безжична клеточна сенка, лешник

Студиото Ричфилд Студија безжична клеточна сенка, лешник

Во продавницата
DEN 719.84
Стока:

Клеточната сенка на Craulular Shade на Richfield Studios ја блокира светлината и обезбедува максимална приватност во вашата соба. Безжичната операција лесно се крева и се спушта кон вашата посакувана позиција и нема проценка на жици, што го прави побезбеден за деца и миленичиња. Изградбата на саќе ја подобрува енергетската ефикасност и помага во изолација и одржување на температури во затворен простор. За инсталациите за внатрешноста на монтирање (во рамките на прозорецот) - Нарачајте ја точната големина на прозорецот. ¼ инчи одбивање ќе се земе на ширина за прецизно вклопување во рамките на прозорецот . За инсталациите за надворешни монтирани (надвор од рамката на прозорецот) - се препорачува да додадете 4 инчи на ширина (2 ”од двете страни) и должина за оптимална светлина Контрола и приватност . Дизајнот без кабел е побезбеден за деца и миленичиња. Непроaирна обвивка обезбедува крајна во собата-затемнување и контрола на приватноста. Безжичната работа лесно се крева и се спушта на посакуваната позиција. Енергетска ефикасна, клеточна конструкција помага во одржување на температурите во просторијата во затворен простор. Грижа : Избришете со мека крпа, мит за прашина или прицврстување на тркалезна четка од правосмукалка. Измерете го прозорецот пред набавката за да се обезбеди соодветно вклопување.

Карактеристики на производот

Поврзани производи