Мотор Свеќичка СП-416-А Одговара изберете: 2003 - ЏИП СЛОБОДА, ЏИП ЏИП

Мотор Свеќичка СП-416-А Одговара изберете: 2003 - ЏИП СЛОБОДА, ЏИП ЏИП

Во продавницата
DEN 2791.84
Стока:

Поддржана Од Гаранцијата За Делови За Сервисирање На Мотоцикли која нуди 2 години, неограничена километража, ограничена цена на трудот и без комерцијални исклучоци. Гаранцијата е поддржана на национално ниво од дилерите На Форд/Линколн и Овластените Дистрибутери на Форд. Обезбедување на перформанси, сигурност и доверба, свеќичките За Моторни Возила се достапни за широк спектар на апликации, вклучувајќи домашни и увозни автомобили и камиони од сите марки и големини. Свеќичките за мотори се совпаѓаат со специфични мотори за да обезбедат зголемена издржливост, да ги елиминираат погрешните пожари, да ја намалат потрошувачката на гориво и да ги оптимизираат емисиите. Стандардна Свеќичка Од Бакарно Јадро Тестирана на спецификациите На Форд за перформанси и емисии. Отпорен на оксидација и лачна erзија. Свеќичка Продолжен.

Карактеристики на производот

Поврзани производи