Инструментални Соло: Лесни Класични Теми Инструментални Сола За Жици: Виолина, Книга И Онлајн Аудио Софтвер PDF

Инструментални Соло: Лесни Класични Теми Инструментални Сола За Жици: Виолина, Книга И Онлајн Аудио Софтвер PDF

Во продавницата
DEN 608.00
Стока:

Оваа серија нуди разновиден избор на теми од класични омилени за флејта, кларинет, алто сакс, тенор сакс, труба, рог Во Ф, тромбон, виолина, виола и виолончело. Секоја книга содржи внимателно уредени аранжмани соодветни на секој инструмент и добро прилагодени за учениците од ниво 1. Онлајн медиумите вклучуваат целосно оркестрирана демо песна на секоја песна, која се одликува со инструментална соло изведба во живо, проследена со песна за играње. Вклучени се И Pdf на пијано придружници и Софтвер За Промена На Темпото На Алфред. Наслови : Пролет (Вивалди) * Ода На Радоста (Бетовен) * Ларго (Дворјак) * Канон Во Д (Пачелбел) * Танц На Самовилата Од Шеќерна Слива (Чајковски) * Трепак (руски Танц) (Чајковски) * Воздух На Жицата Г (Бах) * Минует Во Г Мајор (Петзолд/Бах) * Фур Елис (Бетовен) * Брамс' приспивна Песна (Брамс) * Рондо (Ремек-Дело Театарска Тема) (Мурет) * Анданте (Од Изненадувачката Симфонија) (Хајдн) * Утринско Расположение (Григ) * Хабанера (бизе) * Може-Може (Офенбах) овој наслов Е Достапен Во Макемузички Облак. * ИСБН : 9781470639914 • Формат : Мека • Датум На Објавување : 2018-04-01.

Карактеристики на производот

Поврзани производи