Поп Оди Триножник: Почеток На Занишаните Шеесетти Години

Поп Оди Триножник: Почеток На Занишаните Шеесетти Години

Во продавницата
DEN 2.00
Стока:

2014 две цд колекција која во најголем дел ги истражува подготовките На Британските филмови за извонредната деценија што претстои; музика од раните филмови На Ричард Лестер (НЕГОВИОТ ТАТКО ТРАДИЦИОНАЛЕН) и оние на такви млади современици како Кен Расел (ПОП ОДИ НА ТРИНОЖНИК), Мајкл Победник (ИГРАЈТЕ КУЛ) И Апоан Литлвуд (ВРАПЧИЊАТА не МОЖАТ ДА ПЕАТ). Овие парчиња заедно Со Британската поп-ѕвезда На Ентони Њули добиваат подготвена комедија, ИДОЛ НА ПАРАДАТА и два многу различни филмови кои се дело На Ветеранот На Илинг, Василиј Дирден, ЖРТВА, каде што тогаш матине идолот Дирк Богард ја стави својата кариера на линија за да го тргне капакот од хомосексуалецот Лондон и роман џез верзија НА ОТЕЛО, во кој глуми извесен Патрик Мекгохан, Како Јагоеска тапанар, Тежок Мал Филм со Ретки Музички Придонеси од дејв брубек, ЧАРЛС МИНГУС и џони данкворт. Поп Оди На Триножник : Почеток на Занишан Шеесеттите години.

Карактеристики на производот

Поврзани производи