Дизајн на значка за роденден и ваучер код за персонализиран печат за дизајн

Дизајн на значка за роденден и ваучер код за персонализиран печат за дизајн

Во продавницата
DEN 191.84
Стока:

Добијте стандарден печат за дизајн, умре за вашата посебна пригода, плус 1 повеќе персонализиран дизајн по ваш избор за вашиот печат на NIO! Лесно е да го промените вашиот дизајн на умре. Изберете од стотици шаблони за дизајн - од адреса за враќање до свадба Зачувајте го датумот, најавата за раѓање, празник и многу повеќе. Умирањата за печат се наменети за употреба во NIO за само-машка марка што се продава одделно. Комплетот вклучува дизајн на печат на NIO и ваучер за дизајн на печат по ваш избор . Умре печат со дијаметар од 1-1/2 ". Гумен печат.

Карактеристики на производот

Поврзани производи