Нодор Супавир Регулатива-Големина Главен-Слободен Влакната Табла Со Подвижен Број Прстен И Виси Комплет

Нодор Супавир Регулатива-Големина Главен-Слободен Влакната Табла Со Подвижен Број Прстен И Виси Комплет

Во продавницата
DEN 527.84
Стока:

Нодор-Првиот и Сеуште Најдобриот. Таблата со влакна Нодор Супавирес, одобрена од Американската Организација За Пикадо, е табла со влакна со големина на регулатива. Основните супабул булсеј и Супавир бендови и разделувачи го намалуваат отскокнувањето за максимално постигнување. Висококвалитетните сисални влакна создаваат самолекувачка површина за играње. Подвижниот број прстен гарантира дека таблата со пикадо ќе се носи рамномерно, продолжувајќи го животот на играње. Вклучува виси комплет. Регулатива големина влакната стрела одбор идеален за турнир, таверна, или домашна употреба. Одобрено Од Американската Организација За Стрела За употреба на турнирот. Целосно основно-бесплатно супабул бикови-око со подобрена област за бодување. Супавирските ленти и разделувачи помагаат да се минимизираат отскокнувањата. Мери 17,75" во дијаметар и дебелина од 1,5"; 1-годишна гаранција.

Карактеристики на производот

Поврзани производи