Прашок За Пециво Со Пердуви, Оз

Прашок За Пециво Со Пердуви, Оз

Во продавницата
DEN 2.33
Стока:

ПРАШОКОТ ЗА ПЕЦИВО СО ПЕРДУВИ Е СОВРШЕН ЗА УПОТРЕБА ВО ВАШИТЕ ОМИЛЕНИ РЕЦЕПТИ. НЕ ГРИЖЕТЕ СЕ ДАЛИ ЌЕ ЈА ЗАМЕНИТЕ ТЕЖИНАТА НА ПЕРДУВИТЕ СО ОБИЧЕН ПРАШОК ЗА ПЕЦИВО. ВО СЕКОЈ РЕЦЕПТ КОЈ ПОВИКУВА НА ОБИЧЕН ПРАШОК ЗА ПЕЦИВО, ЗАМЕНЕТЕ ГО СО ИСТА КОЛИЧИНА ПЕРДУВЕСТА ТЕЖИНА. ОВОЈ ПРАШОК ЗА ПЕЦИВО Е БЕЗ ГЛУТЕН И КОШЕР. ТОА Е СОЛ/НАТРИУМ СЛОБОДЕН. СЕКОЈ КАНИСТЕР СОДРЖИ 8 МЛ. ПРАШОК. Прашок За Пециво Со Пердуви, 8 Мл.

Карактеристики на производот

Поврзани производи