Комерцијален Чекор - На Цврста Двојна Постава За Смола Преден Чекор Пластична Гал Црна Сина

Комерцијален Чекор - На Цврста Двојна Постава За Смола Преден Чекор Пластична Гал Црна Сина

Во продавницата
DEN 1.00
Стока:

Елиминирајте го неуредното отстранување на отпадот со цврста постава за Вашиот Сад За Чекор. Беспрекорен лагер ефикасно содржи течности и неуредна одбивање. Го штити внатрешноста на контејнерот од трајни дамки и мириси. Лесно се отстранува и чисти. За Тенок Џим Смола Чекор-На Контејнер. Тип на Сад За отпад : Цврста Постава; Материјал( И) : Пластика; Примена : Општ Отпад; Капацитет( Волумен) : 24 гал. Дизајниран за Гумена Слугинка Тенок Џим 24 галон смола преден чекор-на канти за ѓубре. Вкупен Капацитет : 24 литри (90 литри). Димензии : 29 1/2 "Х х 23 1/10" В х 11 4/5 " Д. Е Домаќин на две одделни канти за ѓубре и материјал за рециклирање. Светло сина боја укажува на рециклирање лагер. Го елиминира потрошеното време поминато во одвојување ѓубре и рециклирање. Тешка пластика. Лесно вметнува и отстранува од канистер. ФМ одобри. Оша И ОБРА во согласност. Продадени како 1 Секој. Продадени како 1 Секој. Дизајниран за Гумена Слугинка Тенок Џим 24 галон смола преден чекор-на канти за ѓубре. Светло сина боја укажува на рециклирање лагер. ФМ одобри. Вкупен Капацитет : 24 литри (90 литри). Го елиминира потрошеното време поминато во одвојување ѓубре и рециклирање. Оша И ОБРА во согласност. Димензии : 29 1/2" Х х 23 1/10" В х 11 4/5 " Д.тешка пластика. Домаќини две одделни канти за ѓубре и материјал за рециклирање. Лесно вметнува и отстранува од канистер.

Карактеристики на производот

Поврзани производи