Аквафор Усна Поправка . Течност

Аквафор Усна Поправка . Течност

Во продавницата
DEN 103.52
Стока:

Детали без мирис и без конзерванс непосредно, ефикасно, долготрајно олеснување создава заштитна бариера ги условува усните И спречува губење на влага ги штити и помага да се излечат сувите, испукани усни за да бидат мазни и здрави За Фармацевтот : Аквафорот обезбедува супериорна основа за соединување на мазни стабилни емулзии. Тој е многу мешан со водени раствори и супстанции на база на масло.Насокисе применуваат на усните по потреба.Предупредувањесами подалеку од дофат на деца. Престанете со употреба ако се развие иритација. Аквафор Усна Поправка .35 Течна Унца (Пакување од 48).

Карактеристики на производот

Поврзани производи