Богатствата НА каролина PPP3201CNL Westie Бебе Лице Керамички Ноќно Светло PPP3201CNL, 6x4x3

Богатствата НА каролина PPP3201CNL Westie Бебе Лице Керамички Ноќно Светло PPP3201CNL, 6x4x3

Во продавницата
DEN 0.33
Стока:

Богатствата НА каролина PPP3201 CNL Westie Baby Лице Керамичко Ноќно Светло PPP3201 CNL, 6x4x3", разнобојно Уметничко Дело Керамичкото Ноќно Светло е совршено за секоја просторија во куќата. Предниот дел на ноќното светло е висок шест инчи и широк 4 инчи. Две вклучени завртки ја држат плочката во држач. Вклучена е сијалица и држачот е длабок 3 инчи. УЛ одобрени. Вести Бејби Лице Керамичка Ноќна Светлина предниот дел на ноќното светло е широк шест инчи и 4 инчи. Две вклучени завртки ја држат плочката во држач. Вклучена е сијалица и држачот е длабок 3 инчи. УЛ одобрени. Спецификации Дизајн : Вести Бебе Лице. Големина : 6 х 4 во. Тежина : 1 килограми. - ШКУ : ЦРЛТ253257.

Карактеристики на производот

Поврзани производи