Кулер Мајстор Mlx-D24M-A18PW-R MasterLiquid Ml Илузија Бело Издание

Кулер Мајстор Mlx-D24M-A18PW-R MasterLiquid Ml Илузија Бело Издание

Во продавницата
DEN 560.00
Стока:

Погледнете Го За Да Верувате Во Тоа. Серијата Master Liquid ML-Illusion ги редефинира визуелните слики за осветлување со сите нови карактеристики на дизајнот на Серијата Master Liquid. Со 12 Адресирани Led Диоди Gen 2 RGB интегрирани во целата нова проѕирна пумпа, опциите за боја се спектакуларно прилагодливи. Надополнето Со мастерфан мф120 хало навивачите карактеристиките на осветлување се повеќе отколку што можат да се справат дури и визуелните ентузијасти. Илузијата не е само елегантна, туку и исклучително способна, со Двојна Коморна Пумпа од 3-та генерација за одлични перформанси на ладење. Проѕирна Купола Зашеметување осветлување визуелни со проѕирна вода комора купола компатибилен со софтвер прилагодување. Новата Двојна Коморна Пумпа од трета Генерација Доживува потивки перформанси на ладење со подобрен дизајн на внатрешното работно коло и куќиштето за да ги подобри перформансите и ефикасноста на ладењето додека го намалува нивото на бучава. Проширената Површина На Дисипација Ги Прошири каналите за вода на радијаторот за зголемена површина за ладење.

Карактеристики на производот

Поврзани производи