Кардоне 79 - Модул За Контрола На Моторот Одговара изберете: ДОЏ РАМ 2500, ДОЏ РАМ 3500

Кардоне 79 - Модул За Контрола На Моторот Одговара изберете: ДОЏ РАМ 2500, ДОЏ РАМ 3500

Во продавницата
DEN 0.67
Стока:

Кардоне 79-0506 Модул За Контрола На Моторот Модул За Контрола На Моторот. Компјутер За Контрола на моторот-Крајслер/АМЦ. "100% препродавач на критични компоненти обезбедува супериорни електрични врски, без наизменични дефекти и подолг век на траење на производот. Рутините за валидација на возилото на автомобилот обезбедуваат модулите да ги исполнуваат сите барања за форма, вклопување, издржливост и перформанси. Сите модули се 100% тестирани со автоматизирана компјутеризирана опрема за тестирање за да се обезбеди функционалност и сигурна.".Кардоне е еден од најголемите светски производители на автомобилски делови и ре-производители со Нивните брендови Cardone Cellect И A1 Cardone, соодветно Се Вклопува Изберете : 1997 DODGE RAM меморија 2500 6 Cyl 5.9 L 1997 DODGE RAM меморија 3500 6 Цил 5.9 L и повеќе-додадете го вашето возило во нашиот додаток за вклопување за да проверите .

Карактеристики на производот

Поврзани производи