Катко ЈАГЛЕХИДРАТИ Во Согласност Со Директното Вклопување Каталитички Конвертор

Катко ЈАГЛЕХИДРАТИ Во Согласност Со Директното Вклопување Каталитички Конвертор

Во продавницата
DEN 2.33
Стока:

CATCO Direct Fit C. A. R. B. Во Согласност Каталитички Конвертор - 50 Држава Legal CATCO® прерасна во светски извор за технолошки напредни катализатори, производство на напредни резервни и оем решенија за контрола на емисиите.ОД истражување до дизајн, CATCO® обезбедува користење на најдобрите производствени практики и иновативни технологии, обезбедувајќи решенија за задоволување на потребите на клиентите за индустриски и автомобилски компоненти за контрола на емисиите. Искуството И личниот пристап НА КАТКО кон услугата за клиенти ги натера да станат главен снабдувач на каталитички конвертори во автомобилскиот резервен пазар, ОЕМ и индустриските пазари ширум светот.CATCO® се гордее со водењето на индустријата во развој на нови производи, ефикасни производствени процеси, квалитетни производи и навремена испорака. ОД дизајн, тестирање, формулирање на катализатор, до формирање метал, заварување и финално склопување, CATCO ги поставува индустриските стандардикарактеристики и Придобивки : Стандардна Должност, Тешка Должност, Супер Должност.Најсеопфатна покриеност на индустријата.409 нерѓосувачки челик школка и вратот изградба за подолг живот.Многу конвертори со директно вклопување имаат воздушни цевки во стилот НА ОЕМ.ОБДИИ покриеност.Консолидирани единици достапни за подобро управување со залихите.Вклучен хардвер (каде што е потребно).Обезбедува полесни инсталации.Произведени од висококвалитетни материјали.Дизајнот ги исполнува барањата ЗА емисија НА ЕПА и ЈАГЛЕХИДРАТИ како каталогизирани.5-година/50,000 милја гаранција за телото на конверторот. Catco CARB Во Согласност Со Директното Вклопување Каталитички Конвертор, 50 Државни Правни.

Карактеристики на производот

Поврзани производи