Plasticвори Голем Таб Пластични Разделувачи, 8-Таб

Plasticвори Голем Таб Пластични Разделувачи, 8-Таб

Во продавницата
DEN 1.67
Стока:

Лесно организирајте врзива за училишни предмети, врзива за рецепти, канцелариски врзива и многу повеќе Со разделувачи на пластични страници за 3 прстени. Широкиот дизајн работи совршено со заштитници на листови, така што сеуште можете да ги видите вашите јазичиња на прв поглед. Овој пакет вклучува 1 комплет разделувачи со вметнување со 8 јазичиња во низа различни бои за лесно кодирање во боја на прв поглед. 1 џеб е прикачен на секој делител за дополнително складирање за лабави листови. Секој делител е направен со издржлив пластичен материјал кој ќе трае подолго од стандардните разделувачи на хартија и марамчиња чисти со повеќето неабразивни средства за чистење во домаќинството. Јазичињата за поделба На Големи Јазичиња се 50% поголеми од традиционалните јазичиња за разделување. Секое јазиче вклучува и слот за лесен пристап за да биде поедноставно да се лизгаат вметнувањата на јазичето внатре и надвор, како и вовлечена точка за да се задржат влошките заклучени на место. Насловите на јазичињата остануваат видливи со јазичиња што се протегаат надвор од заштитниците на листовите. Останете организирани Со разнобојни разделувачи на 3 прстени со јазичиња и џебови; вклучува 1 џеб по делител за лабави листови. Изграден да трае со издржлива пластика, секој вметнувачки пластичен делител е дизајниран да издржи секојдневно абење и марамчиња чисти со повеќето неабразивни средства за чистење во домаќинството. Прикажете 50% повеќе информации со поширокото големо јазиче вметнувачки дизајн на јазичиња отколку со стандардните јазичиња за делител за вметнување. Лесно креирајте сопствени разделувачи на рецепти, разделувачи на фото албуми и разделувачи на предмети за 3 прстени врзива со бесплатни шаблони и софтвер со посета на страницата Avвори.

Карактеристики на производот

Поврзани производи