Ние Фен Сијалица Замена За Општи Електрични GTDX300GM0WS Фен-Компатибилен СО НИЕ Фен Тапан Сијалица

Ние Фен Сијалица Замена За Општи Електрични GTDX300GM0WS Фен-Компатибилен СО НИЕ Фен Тапан Сијалица

Во продавницата
DEN 431.84
Стока:

3-Пакет WE05 X20431 Фен Сијалица Замена За Џенерал Електрични GTDX300 GM0 WS Фен-Компатибилен СО WE4 M305 Фен Тапан Сијалица забелешка : ова е Почетна Компоненти Бренд замена дел, А не оем производ. Сите споменувања на имиња на брендови или описи на модели се направени строго за да се илустрира компатибилноста. Сите имиња и логоа на брендови се регистрирани трговски марки на нивните соодветни сопственици. Овој производ не е поврзан со никакви брендови и не е покриен со никакви гаранции што ги нудат оригиналните производители. Сите гаранции за овој производ се нудат исклучиво Од Почетните Компоненти. Почетна Компоненти Замена ЗА WE05 X20431 Фен Сијалица За Општи Електрични GTDX300 GM0 WS Фен. Количина : 3. Материјали со врвен квалитет за трајни перформанси и издржливост. Лесно поправете САМ за мртво светло за тапан за сушење. Основен Тип : Е12. Компатибилен СО WE4 M305 Фен Тапан Сијалица. Спецификации : 10В, 120В.

Карактеристики на производот

Поврзани производи