Песочна Ѕвезда Задна Гума 26х11-Р Х За ПОЛАРИС СПОРТИСТ 2006-2007

Песочна Ѕвезда Задна Гума 26х11-Р Х За ПОЛАРИС СПОРТИСТ 2006-2007

Во продавницата
DEN 1.67
Стока:

Двојна лажичка дизајн карактеристики целосна ширина лопатки и мини лопатки кои обезбедуваат побрзо пигмент и максимално забрзување. 18" задните големини имаат 6 главни лопатки и 6 "мини лажички" лопатки. Задните големини од 20-22" имаат 8 главни лопатки и 8 "мини лажички" лопатки. Задната големина од 26" има 10 главни лопатки и 10" мини лажички " лопатки.

Карактеристики на производот

Поврзани производи