Дики Корвус Средни Водоотпорни Челични Чизми За Прсти

Дики Корвус Средни Водоотпорни Челични Чизми За Прсти

Во продавницата
DEN 1905.12
Стока:

Обувките се изградени со конструкција без нокти за да ви помогнат да се изолирате од земјата за да ја забавите спроводливоста, но не е наменета да биде примарна заштита од електричен удар. Кожните обувки мора да бидат суви. Нашите електрични чизми за опасност ги исполнуваат и надминуваат стандардите ЗА електрична опасност ОД АСТМ. Тестирањето на ударот ја одредува количината на заштита на палецот под различни килограми сила на стапалото. Тестирањето за компресија ја одредува количината на статички притисок што може да го издржи челичното/композитното капаче на прстите. Кожа И Микрофибер Горниот. Водоотпорна Мембрана. Челичен Прст. Лесен Надворешен Ѓон/Среден Ѓон.

Карактеристики на производот

Поврзани производи