Вкус На Реката Див Кањон Влажна Конзервирана Храна За Мачки Без Жито Со Пастрмка И Пушен лосос 5. Оз, Случај на 24

Вкус На Реката Див Кањон Влажна Конзервирана Храна За Мачки Без Жито Со Пастрмка И Пушен лосос 5. Оз, Случај на 24

Во продавницата
DEN 463.84
Стока:

Гледајте како вашата мачка игра и наскоро ќе сфатите дека вашиот пријател што рика сѐ уште има многу исти однесувања на дива мачка. Годините на припитомување и одличната грижа го претворија краткотрајниот потенцијален непријател на долготраен придружник. Вашата мачка копнее за вкус на дивината. Оди напред и дај му еден. Вкус на дивината СО ВИСТИНСКА ПАСТРМКА како состојка #1 во вкусна ЧОРБА; оптимален профил на аминокиселини, протеини богати за ПОСНИ, СИЛНИ МУСКУЛИ.

Карактеристики на производот

Поврзани производи