Алфа Трак 12' секција

Алфа Трак 12' секција

Во продавницата
DEN 1428.48
Стока:

Алфа Трак делови се екструдирани алуминиум со позитивен контакт, може да се намали. Дизајниран за снабдување со 120 волти со капацитет од 20 засилувачи. Сите делови на патеката вклучуваат еден ќорсокак и хардвер за монтирање. Алфа Трак 12' секција.

Карактеристики на производот

Поврзани производи