Станица за безжично полнење на Скоше Баселин за уреди со Qi-овозможени, модуларен дизајн со вертикално USB-полнач, USB-C и USB-A-A

Станица за безжично полнење на Скоше Баселин за уреди со Qi-овозможени, модуларен дизајн со вертикално USB-полнач, USB-C и USB-A-A

Во продавницата
DEN 319.84
Стока:

Скош Blkit5-SP0 Bastelynx Qi-овластена модуларна станица за безжично полнење е прилагодлив, модуларен систем за организирање, полнење и чување на вашите електронски уреди, вклучувајќи паметни телефони, таблети, преносни системи за игри и многу повеќе. Едноставно поврзете ги модулите во претпочитаниот редослед, додавајќи по потреба. Вашиот систем Baselynx се напојува со еден кабел за напојување, така што ги елиминирате испреплетените кабли и секогаш можете да ги најдете вашите уреди наполнети и подготвени да одат. Откривањето на странски предмети се осигура дека полнењето се активира само кога вашиот телефон или Air POD безжично полнење е правилно поставено над областа за полнење и кога ништо друго не ја попречува таа област. Бело светло трепка на индикаторот за да ве извести дека уредот не е компатибилен на подлогата за безжично полнење. Вертикална станица за полнење на уредот : Користете ја портата со USB Type-C со 18 вати за да го наполните вашиот Nintendo Switch или еден од најновите и најголемите денешни паметни телефони или таблети, заедно со двојните USB порти со 12 вати за брзо полнење 2 стандардни уреди за USB Type-A-A-A . Baselynx е компатибилен со најновите i Phone-ови со Qien, Samsung Galaxy и Google Pixel, вклучително и испорака на електрична енергија 3.0, 2.0, Nintendo Switch и стандардни USB-C или USB-A уреди. Испорака на електрична енергија 3.0 Технологијата ги наплаќа вашите компатибилни уреди до 3 пати побрзо наспроти конвенционален USB полнач. Напојувајте го целиот систем Baselynx со кабел за напојување со 5 метри преку едно од крајните капачиња користејќи само еден wallиден излез. Добивате целосна станица за безжично полнење за да наплаќате повеќе уреди одеднаш, што може да се прошири за да се сместат дополнителни совети по потреба. Забелешка : End Cap на полначот за напојување ги штити модулите и секогаш треба да се користи. Изберете и изберете кои модули од типот на уредот ви се потребни, колку од секој што ви треба, а потоа поврзете ги во претпочитана нарачка. Додадете повеќе модули или преуредете ги, по потреба. Подлогата за безжично полнење е овластена за QI да работи со повеќето уреди со Qi-овозможени, вклучувајќи Apple, Apple Air Pod, случаи за полнење или уреди за брзо полнење Samsung. Доставува брза брзина на полнење на вашата испорака на електрична енергија 3.0 опремен уред до 3 пати побрзо од конвенционалниот полнач за USB wallидови. Портата Type-C обезбедува до 18-вати моќ за сите најнови уреди USB-PD или USB-C денешен, додека двојните 12-WATT, USB порти за брзо полнење 2 стандардни уреди USB-A.

Карактеристики на производот

Поврзани производи