Трговска марка ликовна уметност „Градина на заедницата“ платно уметност од Марија Пјетри Лалор

Трговска марка ликовна уметност „Градина на заедницата“ платно уметност од Марија Пјетри Лалор

Во продавницата
DEN 2601.60
Стока:

Таа првенствено е самоучена и е избрана да учествува во неколку уметнички резиденции, како што се Вермонт Арт Студио, Институт за уметност во Сан Франциско, Читранкитан Керала, Индија, Дорланд Темекула Калифорнија, Институт за уметност во Санта Фе, каде работеше со Натан Оливиера. Хуморот е често присутен во нејзините слики. Нејзината сегашна работа ги одразува сите тие влијанија и е збир на долга кариера како сликар. - жолта птица што седи во центарот на рамката. Lивеењето во различни култури ја храни нејзината креативност и инспирација. Резултатот е широко прифаќање на Giclee од галерии, музеи и приватни колекционери. Нејзината сегашна работа ги одразува сите тие влијанија и е збир на долга кариера како сликар. Таа првенствено е самоучена и е избрана да учествува во неколку уметнички резиденции, како што се Вермонт Арт Студио, Институт за уметност во Сан Франциско, Читранкитан Керала, Индија, Дорланд Темекула Калифорнија, Институт за уметност во Санта Фе, каде работеше со Натан Оливиера.

Карактеристики на производот

Поврзани производи