Временска јакна за машка дабова машка

Временска јакна за машка дабова машка

Во продавницата
DEN 579.04
Стока:

Чувајте се заштитени од времето со оваа јакна од сите временски услови. Се одликува со преден покриен патент за да се задржи влагата и предните џебови со патенти со клапи. Временска јакна за машка дабова машка јакна : Чувајте се заштитени од времето со оваа целата временска јакна. Предниот покриен патент за да ја задржи влагата. Предни џебови со патенти со клапи.

Карактеристики на производот

Поврзани производи