Ладилник за моторни производи YN-19

Ладилник за моторни производи YN-19

Во продавницата
DEN 3.00
Стока:

Цревата за грејачи на Motorcraft HVAC се дизајнирани со употреба на фабрички спецификации на компанијата Ford Motor Company за прецизно вклопување, финиш и соодветност на апликацијата. Секое црево за грејач HVAC HVAC се произведува од материјали од прв квалитет за да помогне во максимизирање на хемискиот отпор и да се обезбеди перформанси во екстремни температури. Засилениот дизајн на wallидот помага во минимизирање на загубата на топлина. Поддржано од гаранцијата за делови за моторни услуги, која нуди 3 години и нема комерцијални исклучоци. Гаранцијата е поддржана на национално ниво од дилери на Форд/Линколн и овластени дистрибутери на Форд. Единствените црева за грејачи на HVAC препорачани од компанијата Форд Мотор за возила Форд, Линколн и Меркур. Моторните и деловите на Форд се користат низ возилата Форд во различни апликации кои помагаат да се обезбеди правилен квалитет на градење, интегритет и долготрајни перформанси на секој автомобил или камион Форд. Како и со сите делови на моторните и Ford, сите иновации или подобрувања развиени од производството на возилото се вклучени во овие по деловите за замена на пазарот, обезбедувајќи најактуелната технологија и перформансите на моторните грејачи HVAC Hoses се дизајнирани за да обезбедат оригинална опрема и сигурност. Сите дизајни на црева за грејач на моторни плочки се подложени на ригорозни тестови за лабораториски и реални светски тестови со цел да се исполнат стандардите за инженерство на Форд. Дизајните вклучуваат тестови, како што се проширува ладилното средство - R -134 A.

Карактеристики на производот

Поврзани производи