Само прилагодување на затегнувачите на примарниот ланец за Big Twin & Sportster

Само прилагодување на затегнувачите на примарниот ланец за Big Twin & Sportster

Во продавницата
DEN 0.67
Стока:

Пролетната натоварена за да обезбеди постојана напнатост на примарниот ланец, го елиминира грабнувањето на ланецот на забавување, промовира неспокојно менување и помалку стрес на компонентите на преносот, го подобрува животот на ланецот, вклучува упатства за инсталација. Само прилагодување на затегнувачите на примарниот ланец за Big Twin & Sportster.

Карактеристики на производот

Поврзани производи