Војна на Starвездите: Епизода IV Нова надеж Дарт Вајдер маска

Војна на Starвездите: Епизода IV Нова надеж Дарт Вајдер маска

Во продавницата
DEN 2.33
Стока:

Херои, негативци, дуиди, starsвезди, вселенски возила и суштества! Откријте ги возбудливите приказни за добро наспроти злото во галаксија далеку, далеку со оваа маска Дарт Вајдер од Војна на Starвездите : Нова надеж! Оваа маска ве става во средина на акцијата, како што претпоставувате загрозувачки идентитет на некогаш-херојскиот jedi-knight-претворен-темни-лим на Сит, Дарт Ведер! Нека силата биде со тебе! Производите на „Војна на Starвездите“ се произведуваат од Хасбро под лиценца од Лукасфилм Рибар Хасбро и сите поврзани термини се трговски марки на Хасбро. Војна на Starвездите : Епизода IV Нова надеж Дарт Вајдер Маска : Маска за улоги изгледа како Дарт Вајдер од Војна на Starвездите : Нова надеж. Да претпоставиме дека идентитетот на Дарт Ведер. Рекреирајте ги омилените моменти од Војна на Starвездите : Нова надеж. Предупредување : Опасност за гушење - може да се создадат мали делови - не за деца под 3 години. Опсег на возраст : 4 години и повеќе.

Карактеристики на производот

Поврзани производи