Castrol GT Magnatec 10w- целосен синтетичко моторно масло, Qt

Castrol GT Magnatec 10w- целосен синтетичко моторно масло, Qt

Во продавницата
DEN 3.00
Стока:

Дали знаевте дека тестирањето потврдува дека до 75% од абењето на моторот се јавува во текот на првите 20 минути загревање?* Кога вашиот мотор ќе застане, маслото ги исцеди критичните делови на моторот, но интелигентните молекули на Castrol GTX Magnatec не - тие формираат дополнително слој на заштита за време на загревањето, кога на вашиот мотор му е најпотребно, драматично го намалува абењето на моторот и да ги задржи критичните делови до 4x измазнети. Castrol Engine Ganurationy Castrol GTX Magnatec го штити вашето возило од оштетување на моторот поврзано со нафта. Регистрирајте се за вашата бесплатна гаранција за моторот Castrol овде : 5 QT шише е идеално за промени во моторното масло и лесно складирање. За да дознаете повеќе за производите на Кастрол и корисни совети, посетете ја /САД. Супериорна заштита на абење на критични делови на моторот. Ненадминување на нивото на заштита од дефект на вискозност. Единствена целосна синтетичка технологија за борба против штетното создавање на тиња. Високо ниво на економичност на горивото врз основа на стандардите на американската индустрија.

Карактеристики на производот

Поврзани производи