Креативен ко-оп 15 сушен природен зајаче опашка од трева

Креативен ко-оп 15 сушен природен зајаче опашка од трева

Во продавницата
DEN 207.68
Стока:

Создадете цвет или растителен аранжман од нула и додадете едно од овие прекрасни парчиња акцент. Постојниот аранжман исто така може да се освежи и ажурира со додавање на нови парчиња акцент. Користете го овој куп на трева за зајаче во аранжман и поставете неколку веднаш до другите dã and © cor за дополнителна декорација. Користете како декоративен акцент во центарот на отворена книга. Место до врамена фотографија за декоративен акцент. Создадете свој еден од еден вид аранжман почнувајќи од овој куп.

Карактеристики на производот

Поврзани производи