Англиски Мастиф Куче Со Срце Отпорен На Вода Привремена Тетоважа Постави Лажни Тело Уметност Колекција-Светло Розова

Англиски Мастиф Куче Со Срце Отпорен На Вода Привремена Тетоважа Постави Лажни Тело Уметност Колекција-Светло Розова

Во продавницата
DEN 1.67
Стока:

Уживајте во овој забавен лист привремени тетоважи што можат да се нанесат на кожата или да се користат како налепница за лизгање на вода на различни површини. Привремените тетоважи се одлични за забави, настани, костими и облекување, трајно тестирање на тетоважи или само за забава.Листот содржи 28 привремени тетоважи во дизајнот прикажани во различни големини за да одговараат на вашите потреби. Секоја големина се однесува на најдолгата страна на тетоважата : 2 инчи (количина од 6), 1,5 инчи (количина од 4), 1,25 инчи (количина од 5), 1 инч (количина од 6), 0,75 инчи (количина од 7).Тетоважите можете да ги нанесете во само неколку лесни чекори.Вашата привремена тетоважа може да трае неколку дена, дури и по пливање или туширање.Привремените тетоважи се дизајнирани и отпечатени во нашиот Снигл мрзлив калифорниски објект. Секој лист се продава одделно. ЗАБАВНИ ТЕТОВАЖИ-Уживајте во овој забавен лист привремени тетоважи што можат да се нанесат на кожата или да се користат како налепница за лизгање на вода на различни површини. Привремените тетоважи се одлични за забави, настани, костими и облекување, трајно тестирање на тетоважи или само за забава. РАЗЛИЧНИ ГОЛЕМИНИ-листот содржи 28 привремени тетоважи во дизајнот прикажани во различни големини за да одговараат на вашите потреби. Секоја големина се однесува на најдолгата страна на тетоважата : 2 инчи (количина од 6), 1,5 инчи (количина од 4), 1,25 инчи (количина од 5), 1 инч (количина од 6), 0,75 инчи (количина од 7). ЛЕСНО ЗА НАНЕСУВАЊЕ - можете да ги нанесете тетоважите во само неколку лесни чекори. ВОДООТПОРЕН - вашата привремена тетоважа може да трае неколку дена, дури и по пливање или туширање. ПЕЧАТЕНИ ВО САД-привремените тетоважи се дизајнирани и отпечатени во нашиот Снигл мрзлив калифорниски објект. Секој лист се продава одделно.

Карактеристики на производот

Поврзани производи