Единствено автомобилско задно лево собрано склопување 1997 година- Тојота Ками, 15161

Единствено автомобилско задно лево собрано склопување 1997 година- Тојота Ками, 15161

Во продавницата
DEN 2070.88
Стока:

Unity Automotive Rearle Left Complete Complets Strut собрание 1997-2001 Toyota Camry, 15161 е подготвен за инсталирање без потребни специјални алатки. Времето на инсталација е намалено од 4 часа на помалку од 1 час и понуди чувство за премија за возење. Fits 1997-2001 Toyota Camry, 1997-2003 Toyota Avalon, 1999-2003 Toyota Solara, 1992-2001 Lexus ES300. Оригинална замена на стилот на опрема, комплетно склопување на ленти. Прецизност дизајнирана за директно вклопување и да ја врати висината на фабриката за возење. Елиминирајте ја потребата за специјализирани алатки. Camry, Solara исклучува 4 цилистички мотор, ES300 ја исклучува адапската променлива суспензија.

Карактеристики на производот

Поврзани производи