Hon Solve Series Tapystered Stood Stood, поддржува до lbs., Седиште назад, црна база

Hon Solve Series Tapystered Stood Stood, поддржува до lbs., Седиште назад, црна база

Во продавницата
DEN 2719.84
Стока:

Седење Hon® Solve® Серија се тапацираше столче за задачи. Синхронизираното седиште и грбот се движат во хармонија со корисникот за да обезбедат континуирана удобност. Прилагодувањето на седиштето на седиштето ја придвижува перницата на седиштето напред или назад за да се прилагоди на должината на горната нога. Работ на седиштето на водопадот промовира подобра циркулација на нозете. Оружје за прилагодување на висината и ширина за поддршка на горниот дел од телото. Осудено за корисници до 300 фунти. Тапациран предниот дел од јаглен Reactiv® назад. Користејќи ги сите удобности и поддршка на придобивките од реактивниот грб, тапациран реактивниот грб има покривка на ткаенина над шестоаголниот грб. Ова обезбедува дополнителна поддршка заедно со поконзервативна естетска и најразлични опции за дизајн. Препорачани апликации : Општа канцелариска боја на седиштата : ; Задната боја : ; Семејство во боја : сива. Оваа столица за задачи на сериите Hon Solve, поддржува до 300 фунти., Седиште/ назад, црната база е одлична столчиња, челична ставка по намалена цена под 400 долари што не можете да ги пропуштите. Синхронизираното седиште и задниот дел се движат во хармонија со корисникот за да обезбедат континуирана удобност . Прилагодувањето на седиштето на седиштето ја придвижува перницата на седиштето напред или назад за да се прилагоди на должината на горната нога . работ на седиштето на водопадот промовира подобра циркулација на нозете . Висината и ширината прилагодлива Оружје за поддршка на горниот дел од телото . Осудено за корисници до 300 фунти . тапациран фронт над јаглен Reactiv® назад . Користејќи ги сите удобности и поддршка на придобивките од назад, тапацираниот реактив на реактив има покривка од ткаенина над хексагоналниот грб . Ова обезбедува дополнителна поддршка заедно со поконзервативна естетска и најразлични опции за дизајн.

Карактеристики на производот

Поврзани производи