Rockville APM10C 10 400-Watt Active Studio Subvoofer

Rockville APM10C 10 400-Watt Active Studio Subvoofer

Во продавницата
DEN 3.00
Стока:

Врвот на светската класа на компонентите на линијата за аудиофил; Ние користиме STA309 за аудио обработка и STA516 за засилување; И двајцата се знае дека се најдобри во дизајни на класи на коло; Овие компоненти исто така се неверојатни и ни овозможуваат да го прилагодиме звукот преку меко програмирање на компјутер за време на фазата на дизајнирање за да добиеме совршен звук. Лево и десно XLR влез/излез. RCA влез/излези. Засилувач : Класа Д, многу ефикасен засилувач со врвни компоненти (ST-STA309, ST-St A516, SMPS . Ние користиме STA309 за аудио обработка и STA516 за засилување. Кограмот е изграден со совршена количина на воздушен простор за да се зголеми квалитетот на звукот за студио. Сјајна метална решетка на решетката. За да добиеме најголема ефикасност, ние користиме засилувач на класа "d ". Кограмот е дебел 0,7" додека предната табла од него е целосна 1,34 " за да ви го дадам крајниот најдобар квалитет на звукот. Контрола на фреквенција на кросовер ви овозможува да прилагодите влез со ниска фреквенција : 50 Hz-150 Hz. Секој сабвуфер во производството се подложува на компјутерски тест за проверка на звук, за да се обезбеди да ги поддржува нашите спецификации и стандарди. Компјутерот оптимизирана електронска мрежа за кросовер ги филтрира високите и миди. Портата предпожарна е изградена до совршен спецификации за подобрување на звукот Кола за засилувач на класа „Д“ со напојување со автоматско прекинување на електрична енергија. Линијата за производство на трансдуцери за да се направи SPL перформансите стабилни. 1/4 "TRS влезен приклучок. Специјално раните говорни калеми создаваат точен одговор по должината на спектарот со ниска фреквенција. Rockville APM10 C 10 "400-Watt Powered/Active Studio Subvoofer : вграден засилувач од класа Д. Влези/излези/контроли : Контрола на јачината на звукот.Rockville APM10 е активен субвуфер во студиото што испорачува неверојатен бас за звук! Овие субвенции изложија неверојатна моќност од 400 вати и моќност од 200 вати. Овие сабвуфери имаат сите стандардни RCA влез/излези. Ние ја развивме најоптимизираната структура на магнет, просторот на конусот и кабинетот што го репродуцира звукот за да се репродуцира точно како што е снимено. Кограмот е изработен од врвен квалитет MDF дрво. Репродукција без искривување дури и при слушање на максимален волумен. Ние користиме 10-инчен вуфер што ќе ги надмине сите 10-инчни вуфери во овој опсег на цени! Басот звучи неверојатно за овие! Вооферот има полипропилен конус обликуван со инјекција. Нашата фабрика ја користи најновата машина за прецизно лепак (над 500 метри тунел). Отпуштање на пристаништето во форма и дизајнирано од инженери за звук за да се намали турбуленцијата на пристаништето и да се испорача врвниот квалитет на звукот без нарушување.

Карактеристики на производот

Поврзани производи