Pendaflex, PFX31PX91, Рециклирани Дневно Индексирани Водичи За Врвни Јазичиња, Сет, Светло Зелена

Pendaflex, PFX31PX91, Рециклирани Дневно Индексирани Водичи За Врвни Јазичиња, Сет, Светло Зелена

Во продавницата
DEN 1.67
Стока:

Поставувањето водич нуди лесен начин за означување каде припаѓа датотеката. Едноставно лизнете го на местото на датотеката што ја отстранувате за да ја означите локацијата во фиоката за датотеки. Кога ќе ја вратите папката, водичот за излез со големина на буква го идентификува точното место за поставување на папката кога ќе се врати. Не само што водичите го олеснуваат организирањето и лоцирањето на датотеките во фиоките со датотеки, тие исто така можат да ги поделат датотеките во значајни делови со претходно печатени дневни јазичиња. 1/2" јазичињата се отпечатени со броевите 1 до 31 и се 1/5 исечени на пет избрани позиции. Индексираниот Сет За Водич Со Топ-јазичиња е направен од тешка категорија, зелена прес-табла со 25 точки.Пендафлекс Рециклирани Дневни Индексирани Водичи За Врвни Јазичиња, Светло Зелена, 30 / Сет (Количина) Тешка Категорија, зелена прес-табла од 25 поени. Дневните водичи се 1/5 исечени на различни позиции. Буква-големина : 11-3/4"W x 9-1/2"H не вклучувајќи 1/2" табот. Содржи 60% рециклирана содржина со 30% пост-потрошувачки материјал.

Карактеристики на производот

Поврзани производи